ARBETSRÄTT

Har du problem med din arbetsgivare?

Oavsett om du har problem att få ut rätt lön eller fått besked om uppsägning eller avsked är det ofta klokt att konsultera en sakkunnig inom arbetsrätt för att i ett tidigt skede få råd och hjälp kring hur du ska hantera den uppkomna situationen. Detta gäller oavsett ifall du är medlem i facket eller inte. Det arbetsrättsliga regelverket är komplicerat samtidigt som arbetsrättsliga frågor ofta kan vara känsliga och av stor betydelse för dig som anställd. Därför är det viktigt att du som anställd får rätt råd i rätt tid av någon kvalificerad med förståelse för just din situation.

Vill du säga upp eller avskeda en arbetstagare?

Som arbetsgivare ställs du många gånger inför flera komplexa frågeställningar i samband med att en arbetstagare ska sägas upp eller avskedas. Om du har hamnat i konflikt med en anställd råder vid dig att kontakta oss för att tillsammans diskutera den uppkomna situationen för att på bästa möjliga sätt erbjuda kvalificerad juridisk rådgivning och biträde.

Hur kan LEBER hjälpa dig?

LEBER har bred kompetens inom arbetsrätt och har erfarenhet av att, med ett lösningsorienterat fokus, företräda både anställda och arbetsgivare inom olika branscher. Vi har kontor i Stockholm, Norrtälje och Nyköping men kan även erbjuda vår tjänst för dig som befinner dig på andra platser i landet. Kontakta oss så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa dig på bästa möjliga vis.

KONTAKTA OSS

Juridiska tjänster tar ofta avstamp i det personliga mötet mellan jurist och klient. Det kan härav vara svårt att på förhand veta vilken jurist eller advokat man ska vända sig till med den situation som man behöver hjälp med.

Leber Advokatbyrå erbjuder med anledning härav ett förutsättningslöst personligt samtal om 15 minuter med någon av våra advokater eller jurister. Denna kostnadsfria konsultation är främst riktad till dig som behöver vägledning i en juridisk fråga eller är osäker på hur du ska inleda ditt ärende.

Du är välkommen att ringa till oss på helgfria vardagar mellan kl. 08:30 – 17:00.

Det går även bra att ställa dina frågor direkt via kontaktformuläret eller maila dem till oss så kontaktar vi dig så snart som möjligt, vanligtvis samma dag.

Denna hemsidan skyddas av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy samt dess Användarvillkor tillämpas.
KONSUMENTTVISTNÄMNDEN

Den 11 januari 2016 inrättades Konsumenttvistnämnden hos Advokatsamfundet. Konsumenttvistnämnden ger dig som konsument möjligheten att få arvodestvister och ekonomiska krav som du som konsument riktar mot en advokat eller en advokatbyrå prövade i nämnden. Med konsument i detta sammanhang avses fysisk person, som agerar för ändamål som faller utanför närings- eller yrkesverksamhet. En förutsättning för att konsumenttvistnämnden ska pröva din framställan är att du först har kontaktat ansvarig advokat eller jurist vid advokatbyrån för att försöka nå en lösning.

Mer information om konsumenttvistnämnden finns på advokatsamfundets hemsida
www.advokatsamfundet.se/konsumenttvistnamnden

LEBER Advokatbyrå