TVISTEMÅL

Söker du en expert inom tvistelösning i Stockholm, Norrtälje eller Nyköping?

LEBER har kompetens inom tvistelösning både i domstol och skiljeförfarande. Oavsett om du behöver hjälp med att bli företrädd i en pågående tvist, önskar rådgivning kring en fordran eller behöver hjälp med att upprätta handlingar och avtal är du välkommen att kontakta oss. LEBER finns tillgänglig i Stockholm, Norrtälje och Nyköping men åtar sig uppdrag även i andra delar av landet.

Har du fått ett krav riktat mot dig, eller har du ett krav gentemot någon?

I så fall råder vi dig att i ett så tidigt skede som möjligt konsultera med en advokat eller jurist som har särskild kompetens inom tvistelösning. Hur ett krav riktas och hur ett krav bemöts kan nämligen få stor betydelse för utfallet vid en tvist. LEBER erbjuder både kvalificerad rådgivning som kan möjliggöra att en tvist undviks samt erbjuda biträde för dig vid en uppkommen tvist. Med utgångspunkt i klientens behov och förutsättningar strävar vi alltid efter att finna den bästa möjliga lösningen för just dig.

Behöver du hjälp med att upprätta handlingar eller avtal?

LEBER hjälper både privatperson och företag att upprätta anställningsavtal, hyresavtal, låneavtal, köpeavtal och aktieägaravtal. Kontakta oss så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa till.

KONTAKTA OSS

Juridiska tjänster tar ofta avstamp i det personliga mötet mellan jurist och klient. Det kan härav vara svårt att på förhand veta vilken jurist eller advokat man ska vända sig till med den situation som man behöver hjälp med.

Leber Advokatbyrå erbjuder med anledning härav ett förutsättningslöst personligt samtal om 15 minuter med någon av våra advokater eller jurister. Denna kostnadsfria konsultation är främst riktad till dig som behöver vägledning i en juridisk fråga eller är osäker på hur du ska inleda ditt ärende.

Du är välkommen att ringa till oss på helgfria vardagar mellan kl. 08:30 – 17:00.

Det går även bra att ställa dina frågor direkt via kontaktformuläret eller maila dem till oss så kontaktar vi dig så snart som möjligt, vanligtvis samma dag.

Denna hemsidan skyddas av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy samt dess Användarvillkor tillämpas.
KONSUMENTTVISTNÄMNDEN

Den 11 januari 2016 inrättades Konsumenttvistnämnden hos Advokatsamfundet. Konsumenttvistnämnden ger dig som konsument möjligheten att få arvodestvister och ekonomiska krav som du som konsument riktar mot en advokat eller en advokatbyrå prövade i nämnden. Med konsument i detta sammanhang avses fysisk person, som agerar för ändamål som faller utanför närings- eller yrkesverksamhet. En förutsättning för att konsumenttvistnämnden ska pröva din framställan är att du först har kontaktat ansvarig advokat eller jurist vid advokatbyrån för att försöka nå en lösning.

Mer information om konsumenttvistnämnden finns på advokatsamfundets hemsida
www.advokatsamfundet.se/konsumenttvistnamnden

LEBER Advokatbyrå